27 Απριλίου, 2015

ΑΘΗΝΑ 2003:ΜΑΓΕΙΑ, ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ.

  Μία γυναίκα τον βορείων προαστίων έπεσε στα δίχτυα της απάτης και της εκμεταλλεύσεις από τρίτους που θέλησαν να της αποσπάσουν λεφτά σε μία αδύναμη στιγμή της ζωής της. Το θύμα στην συγκεκριμένη περίπτωση στράφηκε σε μία 60χρονη γυναίκα που με τον γιό της, της έταξε ότι θα <<δέσει>> τον άνθρωπο που την ενδιαφέρει και θα νικήσει το << μαύρο σύννεφο>> που ευθύνεται για τα άσχημα γεγονότα στην ζωής της. Φυσικά όλα αυτά με οικονομικό αντάλλαγμα. Θα έπρεπε πρώτα να συμβουλευτεί υψηλόβαθμους φίλους της στον σατανισμό. Όλο αυτό με την έκπτωση που θα της έκανε θα ανερχόταν στις 35.000 ευρώ!
 
  Η γυναίκα δέχτηκε. Τα χρόνια όμως περνούσαν αλλά βελτίωση δεν υπήρχε. Αντίθετα χειροτέρευε η κατάσταση διαρκώς όπως και η οικονομία της. Το μέντιουμ ζητούσε συνέχεια χρήματα με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Η 60χρονη έλεγε στο θύμα ότι τα μάγια που της είχαν κάνει ήταν πολύ ισχυρά και έπρεπε να βρει τα λεφτά αλλιώς θα κυλούσαν τα γεγονότα πολύ άσχημα για αυτήν. Εκτός από όλα αυτά της πρότεινε να συμμετάσχει σε σεξουαλική επαφή με την ίδια και τον γιό της. Εάν δεν το δεχόταν θα πάθεναν κακό οι δικοί της άνθρωποι. Η 34χρονη γυναίκα δέχτηκε. Τα όργια γίνονταν κάθε φορά με εντολές της 60χρονης και τις καθοδηγήσεις του γιού της. Αν δεν τις ακολουθούσε θα είχε επιπτώσεις από τους σατανιστές. Οι ερωτικές επαφές γίνονταν δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Ήταν βίαιες αφού ο γιός με την μάνα έλεγαν το πως θα τις έκαναν με τον πιο αφύσικο τρόπο. Θα έπρεπε να ήταν πάντα ευχάριστη και να υπακούει. Της ζητούσαν παρά φύσιν συνουσία και στοματικό έρωτα, γιατί έτσι θα ευχαριστούσε τον Σατανά όπως και την κατάποση ή την επάλειψη του σπέρματος διότι ήταν ιερό και δεν έπρεπε να πέφτει κάτω.

  Οί σκηνές αυτές καταγράφονταν από κάμερα και τις αποθήκευαν σε DVD. Μάλιστα όταν οι δράστες απαιτούσαν όλο και περισσότερα λεφτά τα πράγματα γίνονταν όλο και πιο δύσκολα με αποτέλεσμα η 34χρονη να μην μπορεί να ανταπεξέλθει. Τότε άρχισαν οι απειλές. << Εάν δεν βρεις τα χρήματα θα βγάλουμε στο διαδίκτυο τα DVD και θα γίνεις ρεζίλι παντού. Θα καταστραφεί η ζωή σου>>. Μάλιστα είχαν σταλεί τέσσερις φωτογραφίες με το θύμα σε σεξουαλικά όργια. Η μία από αυτές έγραφε από πίσω << δώσε μας τα λεφτά που μας χρωστάς αλλιώς αυτές οι φωτογραφίες θα σταλούν σε όλους τους συγγενείς σου>>.Όλο αυτό το γεγονός κράτησε μία δεκαετία. Το θύμα είχε πάρει πολλά δάνεια από τις τράπεζες. Επίσης επιχορηγούσε την 60χρονη με κοσμήματα, ρολόγια, αρώματα, έλαια και αλλά υλικά για τις σατανιστικές τελετές, αλλά και φάρμακα για την ασθένεια της. Αγόρασε ένα αυτόματο αναπηρικό αμαξίδιο, κινητά τηλέφωνα, air condition, γιατί δεν μπορούσε να δουλέψει μέσα στον καύσωνα και επίσης πλήρωσε τον λογαριασμό της ΔΕΗ ύψους 1.024 ευρώ!

  Το θράσος συνεχίστηκε και στις γιορτές του Πάσχα αφού ο θύτης απαίτησε από την 34χρονη να περάσουν μαζί τις άγιες μέρες . Την υποχρέωσε να φέρει ένα αρνί ολόκληρο, κοκορέτσι, συκωταριές, πασχαλινά αυγά, κουλουράκια και αλλά εορταστικά εδέσματα! Μετά από δέκα χρόνια εκμεταλλεύσεις και αφού οι δράστες είχαν αποσπάσει 112.000 ευρώ από το θύμα ήρθε η σύλληψη τους. Μάνα και γιός συνελήφθησαν επ αυτοφώρω την ώρα που η 34χρονη είχε δώσει χιλιάδες ευρώ στην 60χρονη και στον γιό της. Στην απολογία της η <<μάγισσα>> στράφηκε κατά της 34χρονης αναφέροντας ότι διατηρούσε παράλληλες σχέσης και χρησιμοποιούσε αθέμιτα μέσα για να ρίξει στην αγκαλιά της αυτόν που ήθελε. Επίσης υποστήριξε ότι το θύμα ήταν πρόθυμο να μετάσχει σε παράνομες και ανήθικες πράξεις. Ακόμα σύμφωνα με την κατηγορούμενη η γυναικά ήταν αυτή  που ερχόταν σε επαφή μαζί της όσο για τα χρηματικά ποσά υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο πως τα δάνεια που λάμβανε η κοπέλα τα παρέδιδε σε εκείνη.

  Η μάνα και ο γιός οδηγήθηκαν στις φυλακές κορυδαλλού. Τελικά έγινε δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης που έκανε η 60χρονη πριν από ένα χρόνο περίπου. Η δικαστική λειτουργός αποφάσισε την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης της κατηγορουμένης με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγύησης των 5.000ευρώ, της απαγόρευσης κάθε επικοινωνίας με το θύμα και εξόδου από την χώρα. Για την αίτηση αποφυλάκισης η 60χρονη επικαλέστηκε προβλήματα υγείας. Έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας. Ωστόσο όμως παραμένει στις φυλακές του κορυδαλλού διότι μέχρι στιγμής δεν έχει καταβάλει το ποσό της εγγύησης!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Flag Counter

ΖΩΔΙΑ


ΚΑΙΡΟΣ