22 Ιουνίου, 2015

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 2012: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕ 68 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ

Ο Αντώνης ήταν ένας ήσυχος άντρας που κατοικούσε στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Η μελλοντική του γυναίκα δούλευε σε καφετέρια της ίδιας περιοχής. Οι δύο νέοι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Μετά από έξι μήνες αρραβωνιάστηκαν και ήταν έτοιμοι να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.
   Το ζευγάρι ήταν ερωτευμένο και έκανε όνειρα για το μέλλον. Υπήρχαν όμως κάποια εμπόδια. Η πρώτη επαφή της γυναίκας του με την μάνα του δεν ήταν θετική. Η μάνα του νεαρού έλεγε στον γιό της ότι δεν του αξίζει.   Ότι δεν είναι η κατάλληλη για να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της. Σε κάθε επίσκεψη του ζευγαριού υπήρχαν μειονεκτικά σχόλια της πεθεράς προς την νύφη της. Έδειχνε με κάθε τρόπο την αντιπάθεια της. Παρόλα τα προβλήματα το ζευγάρι απέκτησε τρία υγιέστατα παιδιά. Η γυναίκα του Αντώνη του στάθηκε και μαζί πέρναγαν όλα τα προβλήματα τους. Ήταν μία άξια μάνα, σύμφωνα και με τα λόγια του 34χρονου, πρόσεχε τα παιδιά της και τα μεγάλωσε με αρχές για έξι ολόκληρα χρόνια. Αυτά τα χρόνια όμως ήταν μία ζωντανή κόλαση για την γυναίκα του Αντώνη. Δεχόταν συνέχεια αρνητικά και προσβλητικά σχόλια από την πεθερά της. Η μάνα του Αντώνη αμφισβητούσε ότι τα παιδιά ήταν του γιού της και υποστήριζε ότι είναι καρπός άλλου άντρα. Η νεαρή γυναίκα είχε φτάσει σε αδιέξοδο. Ο Αντώνης της έλεγε διαρκώς να κάνει υπομονή και να μην δίνει σημασία. Το ίδιο της έλεγε και ο πνευματικός της πατέρας. Η υπομονή όμως άρχισε να ξεχειλίζει.

   Το αγαπημένο ζευγάρι ήθελε και ένα τέταρτο παιδί να φέρει στον κόσμο και το κατάφερε. Η νεαρή μητέρα έμεινε έγκυος και μία ευτυχία ξεχείλισε στην καρδιά τον δύο ανθρώπων. Μία ευτυχία που είχε όμως το πιο φρικιαστικό τέλος. Η 32χρονη γυναίκα ετοιμάζει τον γιό της για να το συνοδέψει στο σχολείο. Μετά θα πήγαινε στην Θεσσαλονίκη να επισκεφτεί τον γυναικολόγο της. Πριν αποχωρήσει για την Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε την πεθερά της για να την ρωτήσει αν χρειάζεστε να της φέρει τίποτα επιστρέφοντας και την ενημέρωσε ότι θα επισκεφτεί τον γιατρό της γιατί ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί τους. Τότε η πεθερά της αντέδρασε άσχημα. Τα λόγια της ήταν πολύ σκληρά: " Πάλι θα κάνετε μωρό; Ποιανού είναι αυτό το μωρό"; Άρχιζε να φωνάζει και να ζητάει από την νύφη της να κάνει εξέταση DNA γιατί όπως έλεγε τα παιδιά δεν ήταν του γιού της. Οί δύο γυναίκες λογομάχησαν έντονα. Τότε η 32χρονη πήρε ένα μαχαίρι που βρήκε μπροστά της και επιτέθηκε στην 59χρονη πεθερά της. Άρχισε να την χτυπάει σε διάφορα σημεία του σώματος της. Η άτυχη γυναίκα με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει βγήκε στο μπαλκόνι φωνάζοντας να την βοηθήσουν. Η 32χρονη την ακολούθησε και συνέχισε να την χτυπάει μέχρι που έπεσε στο έδαφος μέσα σε μία λίμνη αίματος. Κάτοικος της περιοχής κάλεσε την αστυνομία και η νεαρή μητέρα συνελήφθη. Το πόρισμα του ιατροδικαστή ήταν δολοφονία με 68 μαχαιριές!!!

  Το δικαστήριο έκρινε ένοχη την κατηγορούμενη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εν βρασμώ ψυχικής ορμής και την καταδίκασε σε κάθειρξη είκοσι ετών. Η 32χρονη έφερε στον κόσμο και το τέταρτο παιδί τους ένα πανέμορφο κοριτσάκι το οποίο έζησε μέσα στην φυλακή μαζί με την μητέρα του έως τριών ετών. Όπως προβλέπει ο νόμος. Ο Αντώνης μεγαλώνει τα τέσσερα παιδιά τους και επισκέπτεται την γυναίκα του στην φυλακή. Την αγαπάει ακόμα και περιμένει να περάσουν τα χρόνια για να είναι ξανά μαζί. Από την μία πλευρά έχει να αντιμετωπίσει τον θάνατο της μητέρας του και από την άλλη πλευρά περιμένει να απελευθερωθεί η γυναίκα της ζωής του και η μάνα των παιδιών του.





  • Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     

    ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

    Flag Counter

    ΖΩΔΙΑ


    ΚΑΙΡΟΣ