29 Ιανουαρίου, 2016

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ



 Ο Τζέμπσον μεγάλωσε με θετούς γονείς, στην βόρεια Αγγλία. Από μικρός έδειξε ότι δεν θα πάρει τον σωστό δρόμο. Οι ίδιοι, οι θετοί γονείς, πίστευαν ότι μία καλή λύση ήταν η στρατιωτική καριέρα. Για οχτώ χρόνια υπηρετούσε τον Αγγλικό στρατό αλλά όμως δεν άλλαξε τίποτα στον χαρακτήρα του. Τα παράτησε και άρχιζε να ζει από μικροκλοπές και απάτες, έκανε χρήση ναρκωτικών και είχε γίνει αλκοολικός. Εκτός απ'όλα αυτά την ίδια χρονιά βγήκαν από μέσα του οι φρικιαστικές ανώμαλες τάσεις του.
  Το πρώτο κρούσμα ήταν όταν άρπαξε ένα 6χρονο κοριτσάκι και το βίασε. Καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλακή. Στην συνέχεια θα κάνει και άλλους βιασμούς και φόνους. Τα θύματα του ήταν πάντοτε μικρά παιδιά ανεξαρτήτως φίλου. Μέχρι και το παιδί από τους θετούς γονείς του στραγγάλισε επειδή δεν μπορούσαν να τον τρέφουν. Το 1970 απήγαγε και βίασε ένα αγόρι 11 ετών. Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση. Στα τρία χρόνια όμως είχε βγει και πάλι. Μια συμμαθήτρια του με τον άντρα της τον φιλοξενούσαν όταν αυτός έβγαινε από την φυλακή. Κάποια στιγμή όμως αναγκάστηκαν να τον διώξουν. Ο Τζέπσον δεν δέχτηκε αυτήν την πράξη τόσο εύκολα και πήρε εκδίκηση σύντομα. Απήγαγε, βίασε και σκότωσε την 8χρονη κορούλα τους. Συνελήφθη και καταδικάστηκε σε ισόβια το 1974.
 
   Για την αστυνομία του βορείου Λονδίνου υπήρχε μία ανεξιχνίαστη υπόθεση από τον Μάρτιο του 1970. Δύο παιδιά ένα κοριτσάκι 11 ετών και ένα αγοράκι 12 είχαν αποφασίσει ένα απόγευμα να βγούνε μια βόλτα αλλά δεν επέστρεψαν ποτέ. Οι αρχές κινητοποιήθηκαν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τον Ιούνιο του ίδιου έτους ένας ηλικιωμένος έβγαλε βόλτα τον σκύλο του. Ακολούθησε μια διαφορετική πορεία από εκείνη που έκανε συνήθως και εισχώρησε στο δάσος. Εκεί βρήκε δυο σωματάκια σε προχωρημένη σήψη. Τα σώματα τους ήταν παραμορφωμένα και αναγνωρίστηκαν από τα ρούχα τους. Οι αστυνομικές αρχές πίστευαν ότι τα παιδιά χάθηκαν και πέθαναν από το κρύο. Επικρατούσε ψύχος που έφτανε τους -5 βαθμούς κελσίου. Όταν είδαν όμως ότι τα άψυχα κορμιά ήταν χωρίς εσώρουχα κατάλαβαν ότι κάτι άλλο πρέπει να είχε συμβεί. Άρχισε μία τεράστια επιχείρηση στην οποία έλαβαν μέρος 600 αστυνομικοί και εξετάστηκαν 4 χιλιάδες ύποπτοι χωρίς να βρεθεί ο δράστης.

  Το 1996, ο Τζέπσον έκανε αίτηση αποφυλάκισης πιστεύοντας ότι αν 'κάρφωνε' στην αστυνομία θα ήταν προς όφελος του. Κατηγόρησε ως δράστες της δολοφονίας των δύο παιδιών το ζευγάρι που τον φιλοξενούσε. Τους γονείς του κοριτσιού που ο ίδιος είχε δολοφονήσει. Το ψέμα του όμως αποκαλύφθηκε και έτσι αποφάσισε να ομολογήσει. Τον Αύγουστο του 1998, εικοσιοκτώ χρόνια μετά την δολοφονία των παιδιών είπε πως αυτός είχε διαπράξει το διπλό έγκλημα.


  Εκείνο το βράδυ είχε βάλει τα παιδιά στο αμάξι και κατευθύνθηκε προς το δάσος. Κατά την διαδρομή κάπνιζε χασίς και έπινε. Μόλις έφτασε στον προορισμό του βίασε πρώτα το κοριτσάκι και μετά το αγόρι. Τα παιδάκια πάλεψαν μαζί του και τα στραγγάλισε. Καταδικάστηκε σε δις ισόβια. Ο Τζέπσον πέθανε από νεφρική ανεπάρκεια τον Απρίλιο του 2015. Ως τελευταία του επιθυμία , ζήτησε να μην ανακοινωθεί ο θάνατός του για να μην δώσει ικανοποίηση στους γονείς των άτυχων θυμάτων του.


  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Flag Counter

ΖΩΔΙΑ


ΚΑΙΡΟΣ