08 Αυγούστου, 2014

ΣΑΛΑΜΙΝΑ: ΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΩΓΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ


Σαλαμίνα 2011. Η Σαλαμίνα είναι ένα ήσυχο νησί πολύ κοντά στο λιμάνι του Πειραιά. Είναι τόπος επίσκεψης πολλών Ελλήνων και περισσότερο την εποχή του καλοκαιριού όπου το επισκέπτονται πολλοί ξένοι τουρίστες. Δεν είχε απασχολήσει ποτέ την κοινή γνώμη για κάτι αρνητικό και οι κάτοικοι του ζούσαν ήρεμα μέχρι της 24 Ιουλίου του ίδιου έτους. Μέχρι εκείνη την ημέρα και συγκεκριμένα τις πρωινές ώρες που βρέθηκε το πτώμα του Γιώργου. Ενός νέου παιδιού που ποτέ δεν ενόχλησε κανέναν. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό το κακό. Η κοπέλα που ήταν μαζί του δεν έχει βρεθεί και κάνεις δεν ξέρει που βρίσκεται η Νατάσα...

Ο Γιώργος ήταν το καλό παιδί, όπως έλεγαν όλοι που τον γνώριζαν στο νησί της Σαλαμίνας. Εργαζόταν στο πολεμικό ναυτικό και η Νατάσα ήταν μια νέα κοπέλα 22 ετών και μητέρα ενός μικρού πανέμορφου κοριτσιού . Οι δύο νέοι είχαν συνάψει σχέση μεταξύ τους για πολύ καιρό. Σύμφωνα με τα λόγια των δικών τους ανθρώπων τα δύο παιδιά ήταν ερωτευμένα μεταξύ τους αλλά κάποιοι λόγοι τους εμπόδιζαν να μην είναι μαζί. Έτσι υπήρχαν συχνοί χωρισμοί. Το πάθος όμως που υπήρχε μεταξύ τους τους έκαναν να μην μπορούν να είναι χωριστά για αρκετό καιρό. Το Σάββατο 23 Ιουλίου του 2011, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο Γιώργος και η Νατάσα θέλησαν να συναντηθούν για να μιλήσουν . Η Νατάσα το ίδιο βράδυ είπε στην μητέρα της ότι θα βγει με τον Γιώργο για να συζητήσουν και ότι δεν θα αργήσει. Ήταν πολύ ευδιάθετη... Ο Γιώργος επίσης είπε στους γονείς του ότι θα βγει για λίγο έξω ενώ είπε στην μητέρα του να του ετοιμάσει φαγητό και την στολή της δουλειάς του γιατί την επόμενη μέρα είχε υπηρεσία. Ο 27χρονος νέος λίγο πριν τα μεσάνυχτα πέρασε από το μαγαζί που βρισκόταν η Νατάσα και την πήρε για την βόλτα που είχαν κανονίσει. Από εκεί και πέρα κανείς δεν τους είδε. Η ώρα περνούσε και οι γονείς των δύο παιδιών άρχισαν να ανησυχούν. Δεν είχαν δώσει κανένα σημείο ζωής και δεν σήκωναν τα τηλέφωνα τους. Τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Ιουλίου πήγαν στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσουν την εξαφάνιση τους ενώ πριν οι προσπάθειες για να τους εντοπίσουν ήταν χωρίς αποτέλεσμα.


Τις πρωινές ώρες εντοπίστηκε από συγγενή της οικογένειας της Νατάσας το αμάξι του Γιώργου στην παραλία της " Παναγίας της Φανερωμένης". Αυτό που αντίκρισε ήταν μία πραγματική φρίκη. Στο πίσω κάθισμα υπήρχε ο Γιώργος πυροβολημένος στον λαιμό από κυνηγετική καραμπίνα. Το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου ήταν σπασμένο και θρύψαλα από τα τζάμια υπήρχαν μέσα και έξω από αυτό. Το κλειδί βρίσκονταν στην θέση " αναμονής" χωρίς να δίνει ρεύμα στο αμάξι κάτι που προκάλεσε ερωτηματικά... Στο μπροστινό κάθισμα υπήρχε η προσωπική τσάντα της Νατάσας με τα πράγματα της. Τα στοιχεία όμως δεν ήταν μόνο αυτά. Λίγα μέτρα πιο πάνω σε ένα δασάκι βρίσκονταν και άλλα στοιχεία που συμπλήρωναν το παζλ για το τι έγινε εκείνο το βράδυ. Βρέθηκε μία μεγάλη κηλίδα από αίμα. Με την ταυτοποίηση DNA που πραγματοποιήθηκε ανήκε στην 22χρονη κοπέλα. Επίσης βρέθηκαν τα σκουλαρίκια της και τρίχες από τα μαλλιά της. Όλα έδειχναν ότι ο δράστης πήρε την κοπέλα από το αμάξι χρησιμοποιώντας βία.

ΣΟΚ στο νησί της Σαλαμίνας!! Σήμανε συναγερμός για την Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού. Ένα έγκλημα και μία απαγωγή που τάραξε τους κατοίκους τους νησιού. Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια και η υπόθεση δεν έχει βρει την λύση της. Οι οικογένειες των δύο θυμάτων με κάθε τρόπο προσπαθούν να βοηθήσουν τις έρευνες της Αστυνομίας. Πραγματοποιήθηκαν και τηλεοπτικές εκπομπές για την μυστήρια αυτή υπόθεση. Τρείς από την δημοσιογράφο Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή " Μίλα" του καναλιού star και άλλες τόσες σχεδόν από την εκπομπή " Φώς στο τούνελ" της Αγγελικής Νικολουλή. Οι κάτοικοι της Σαλαμίνας μίλησαν παρά τον φόβο τους και δώσανε σημαντικές μαρτυρίες. Μία από τις μαρτυρίες που ακούστηκε στον αέρα ήταν επίσης πολύ σημαντική. Ένας ερασιτέχνης ψαράς μαζί με τον φίλο του είδαν δύο αμάξια να κατευθύνονται με μεγάλη ταχύτητα από το "στενό της Φανερωμένης" και λίγο πιο κάτω έσβησαν οι μηχανές τους. Τελειώνοντας το ψάρεμα κατευθύνθηκαν προς την κατεύθυνση που πήγαιναν τα δύο αμάξια. Λίγο πιο κάτω είδαν δύο αυτοκίνητα, που ήταν σταματημένα " μούρη με μούρη" κλείνοντας τον χωμάτινο δρόμο, που βρέθηκε το αίμα της Νατάσας και που οδηγούσε στην παραλία όπου βρέθηκε ο Γιώργος δολοφονημένος. Οι δύο ψαράδες αντίκρισαν και ένα τρίτο αμάξι να κατεβαίνει από τον χωματόδρομο και να του κλείνουν τον δρόμο τα δυο προηγούμενα . Ήταν βράδυ και δεν μπορούσαν να διακρίνουν αν το αμάξι που κατέβαινε ήταν του Γιώργου. Πάντως κάτι ύποπτο συνέβαινε εκείνη την στιγμή και οι ώρες μαζί με το αίμα της κοπέλας δείχνουν ότι οι δύο αυτόπτες μάρτυρες βρέθηκαν,μάλλον, την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο.

Ένα έγκλημα και μία απαγωγή που μετά από τόσα χρόνια δεν έχει βρει την λύση της και τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν είναι πολλά. Ποιοί ή ποιός σκότωσε τον άτυχο νέο και απήγαγε την κοπέλα; Ο φόνος έγινε εκεί που βρέθηκε το αμάξι με τον δολοφονημένο Γιώργο ή μεταφέρθηκε σε εκείνο το σημείο; Η κοπέλα ζει ή της αφαίρεσαν την ζωή και την εξαφάνισαν; Οι κάτοικοι της Σαλαμίνας και βέβαια οι γονείς των δύο νέων θέλουν να βρεθούν όσο το πιθανό πιο γρήγορα οι λύσεις από τα αναπάντητα αυτά ερωτήματα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Flag Counter

ΖΩΔΙΑ


ΚΑΙΡΟΣ