02 Απριλίου, 2015

ΦΙΛΟΘΕΗ 2008: ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.


  Η Παναγιώτα είχε πάθος με την μουσική και σπούδασε από νεαρή ηλικία σε ωδείο. Αρκετά χρόνια αργότερα μετά από σπουδές και μεγάλες διακρίσεις ως εξαιρετική σολίστ γνωρίζεται με έναν επίσης ταλαντούχο μουσικό που στην συνέχεια θα γίνει σύζυγος και πατέρας των παιδιών της. Ένας άντρας που την γοήτευσε λόγο της ευγένειας του και με καταγωγή από πολύ καλή οικογένεια της Αθήνας. Ακολούθησε ο γάμος. Αγαπημένες στιγμές, όνειρα και επιτυχίες στην καριέρα της. Η απόκτηση των δύο παιδιών θα συμπληρώσουν το πάζλ της απόλυτης ευτυχίας. Όλο αυτό το όνειρο που ζούσε το ζευγάρι δεν θα διαρκέσει για πάντα γιατί ξαφνικά το σκηνικό θα αλλάξει. Διαφωνίες, τσακωμοί και έντονα προβλήματα θα φέρουν τα πρώτα σύννεφα στην σχέση τους και δυστυχώς το τέλος θα έρθει με τον πιο φρικτό τρόπο για την Παναγιώτα.


   Ο σύζυγος της Παναγιώτας θα ομολογήσει ότι την σκότωσε και την έθαψε σε πάρκο δίπλα στο σπίτι τους. Ο φόνος έγινε στην περιοχή της Φιλοθέης το 2008. Τα λόγια του δράστη συγκλόνισαν όλη την Ελλάδα. Ο ίδιος υποστήριξε πώς μετά από καβγά χτύπησε με σίδερο την Παναγιώτα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Έβγαλε τα ματωμένα ρούχα, έπλυνε το σώμα της στην μπανιέρα και την τύλιξε με σακούλες και ένα σεντόνι. Δοκίμασε να την θάψει στο φρεάτιο του ασανσέρ και μετά κάτω από το σπίτι του σκύλου. Δεν τα κατάφερε όμως. Έπειτα έβαλε το πτώμα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του και το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στην Παιανία. Το μετάνιωσε. Επέστρεψε πήρε ξανά την σορό και την μετέφερε δίπλα στο σπίτι τους και συγκεκριμένα σε πάρκο όπου την έθαψε. Μάλιστα την σκέπασε με τσιμέντο και πέτρες. Έπειτα ειδοποίησε τα πεθερικά του ότι η κόρη τους εξαφανίστηκε.
 
   Απευθύνθηκαν στην αστυνομία και για μέρες έκανε ότι την έψαχνε. Έβαλε ιδιωτικό ερευνητή για να βρει τα ίχνη της. Τελικά ομολογεί. Στο δικαστήριο θα πει: << Μισώ τον εαυτό μου... Με έθιξε όμως. Έθιξε τον ανδρισμό μου. Με είχε απειλήσει με μαχαίρι που το είχε πάρει από την κουζίνα. Μου επιτέθηκε. Τότε έφυγα και ανέβηκα στο υπνοδωμάτιο. Με ακολούθησε φωνάζοντας << θα σε σκοτώσω>>. Τότε πήρα το σίδερο και την χτύπησα στο κεφάλι. Στην συνέχεια σηκώθηκε και μου είπε ότι θα με κλείσει για πάντα φυλακή. Τότε την χτύπησα δυνατά με γροθιά στο στήθος. Έπεσε και έμεινε ακίνητη. Προσπάθησα να την συνεφέρω χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Με έπιασε πανικός. Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω αλλά μετά ήρθαν στο μυαλό μου τα παιδιά και προτίμησα να το αποκρύψω για να κατορθώσω να τα μεγαλώσω>>.
 
 

Σύμφωνα με όσα είχε υποστηρίξει στους δικαστές η σύζυγος του, του μιλούσε άσχημα, τον μείωνε, μέχρι που έφτανε να χειροδικεί σε βάρος του ακόμη και μπροστά στα παιδιά του. Τελικά το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 20 ετών, αναγνωρίζοντας του το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου με αποτέλεσμα να μην του επιβληθεί η ποινή των ισοβίων.



     




       

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
       

      ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

      Flag Counter

      ΖΩΔΙΑ


      ΚΑΙΡΟΣ